Joost Pleune Story Films, videograaf in Rotterdam

Welkom op de website van Joost Pleune Story Films. Mijn naam is Joost Pleune, videograaf in Rotterdam. Je kunt bij mij terecht voor de productie van films; mooie verhalen verwerkt in pakkende beelden. Beelden vertellen meer dan duizend woorden, dit is de reden waarom steeds meer mensen kiezen voor filmcommunicatie.

De voordelen van filmcommunicatie

Met een korte, pakkende video kun je jouw dienst, product of passie promoten bij een groot publiek. In beelden kun je gevoel leggen, daarnaast kun je de sfeer, details en energie nog beter overbrengen. Een video die aantrekkelijk is om naar te kijken, houdt mensen vast en zorgt ervoor dat de boodschap langer blijft hangen. Als videograaf in Rotterdam denk ik graag met je mee om jouw verhaal vast te leggen op beeld, op een manier die passend is bij jouw verhaal en doelstelling.

Over mij, videograaf in Rotterdam

Ik weet als geen ander hoe ik een verhaal kan omzetten in een inspirerend beeld. Het produceren van storyfilms is dan ook datgene wat mij als videograaf in Rotterdam kenmerkt. Jouw boodschap krijgt een ‘gezicht’ wanneer deze verwerkt is in een inspirerende en pakkende film. Een film die een verhaal vertelt! Mijn werkwijze kenmerkt zich door flexibiliteit, goede communicatie, creativiteit en helderheid. Persoonlijk contact staat bij mij hoog in het vaandel. Ik houd van korte lijnen en onderhoud regelmatig tussendoor contact met je om dingen te bespreken en je op de hoogte te houden.

Maak kennis met Joost Pleune
Videograaf Rotterdam
Videograaf Rotterdam

Ik nodig je uit om kennis te maken

Wanneer je op zoek bent naar een videograaf in Rotterdam, dan nodig ik je graag uit om kennis te maken. Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden van videoproducties. Zo ben ik bijvoorbeeld ook graag als videograaf op een bruiloft in Rotterdam aanwezig voor het maken van trouwfilms. Neem nu contact op via de telefoon of de mail.

Bel mij voor een afspraak Maak een afspraak Meer informatie? Bekijk mijn website