Een aftermovie laten maken bij Joost Pleune Story Films

Een evenement is een bijzondere gebeurtenis waarop je graag op een leuke manier wilt kunnen terugblikken, dit kan door middel van een aftermovie. Een aftermovie geeft de sfeer en de bijzondere momenten op een evenementen perfect weer. Het is net alsof je het evenement opnieuw beleefd. Bij Joost Pleune Story Films kun je een aftermovie laten maken.

Maak kennis met Joost Pleune

Een leuke terugblik op het evenement

Wanneer je een evenement organiseert ben je hier vaak veel tijd aan kwijt. Het evenement zelf is vaak voor je gevoel snel voorbij. Het is leuk om dan terug te kunnen kijken op het evenement door middel van een aftermovie. De mensen die aanwezig waren op het evenement vinden het leuk om de beelden terug te zien en daarnaast kan een aftermovie als een promotiefilm dienen voor een eventuele volgende editie van het evenement.

Hoe komt een aftermovie tot stand?

Een aftermovie laat het evenement op een korte en opvallende wijze zien. Een aftermovie wordt vaak gedeeld op bijvoorbeeld social media, waardoor het een groot bereik heeft. Wanneer je een aftermovie laat maken bij Joost Pleune Story Films, zorg ik ervoor dat de video aan je verwachtingen voldoet. Ik ben aanwezig tijdens het evenement en leg bepaalde momenten vast op beeld, de hoogtepunten worden vastgelegd op beeld en ook maak ik sfeerbeelden. Wanneer het evenement afgelopen is, maak ik er een aantrekkelijke video van. De aftermovie kan ik dezelfde of de volgende dag nog leveren, zodat je deze snel kunt posten via social media.

Bekijk mijn portfolio
Aftermovie laten maken
Aftermovie laten maken

Meer weten over mijn aanpak?

Joost Pleune Story Films zorgt ervoor dat de herinnering aan het evenement bewaard blijft. Een beeld zegt immers meer dan duizend woorden. Wil jij een aftermovie laten maken en meer weten over mijn aanpak op het gebied van video en storytelling? Twijfel dan niet om contact op te nemen. Ik sta je graag te woord!

Neem contact op Bel mij voor een afspraak