Storyfilm in Den Haag

Mensen houden van verhalen, mits deze goed en sterk zijn. Als videograaf bij Joost Pleune Story Films weet ik alles af op het gebied van storytelling en de mogelijkheden hiervan. Ben jij op zoek naar de mogelijkheden voor de productie van een storyfilm in Den Haag en omgeving? Twijfel dan niet om contact op te nemen. Ik denk graag met je mee.

Maak kennis met Joost Pleune

Een boodschap in een pakkend verhaal

Bij storytelling draait het niet alleen om mooie en inspirerende beelden. Wanneer je een boodschap omzet in een pakkend verhaal en deze op film vastlegt, bereik je meer. Het gaat om de connectie met de doelgroep, dit is het doel van een storyfilm. Als video storyteller houd ik mij graag bezig met het produceren van een storyfilm in Den Haag en andere regio’s.

Ik zorg ervoor dat alles klopt

Een boodschap krijgt identiteit door storytelling. Ik zorg voor perspectief. Ik identificeer, verplaats, vertel thema’s en essenties. Het eindresultaat is een film die mensen willen afkijken, waar zij herkenning in vinden en waardoor zij geprikkeld worden om over te gaan tot een bepaalde actie. Ik zorg ervoor dat alles klopt. De camera- en montagewerk moet perfect zijn, eveneens de vormgeving.

Bekijk mijn portfolio
Storytelling Den Haag
Storytelling Den Haag

Meer weten over de mogelijkheden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een storyfilm in Den Haag of omgeving? Neem dan contact met me op, ik vertel je er graag meer over. Ook kun je alvast een kijkje nemen op mijn website om meer te weten te komen over mijn werk.

Neem contact op Bel mij voor een afspraak