Documentaire laten maken door Joost Pleune

Op zoek naar een documentaire?

Wij maken meer dan films;
Wij maken impact.

Als je een documentaire wilt laten maken sta ik graag voor je klaar. Als ervaren filmmaker vertaal ik het verhaal van jouw dienst, product of bedrijf naar een prachtige documentaire. Als storymaker zorg ik altijd voor een doeltreffend resultaat. Van idee tot aan de uiteindelijke productie. Een documentaire maken heeft meer nodig dan een script alleen. Om de juiste emotie los te kunnen maken bij de kijker, moet de film vooral een beleving zijn.

Stel je vraag aan Joost

Zit je met een vraag? Of heb je behoefte aan advies? Wij helpen je graag verder.
Of dat nu gaat om een documentaire over jouw project of een storyfilm. Als filmmaker wil ik boeiende en inspirerende verhalen vertellen over verre oorden. Het is mijn passie om als filmmaker mensen bekend te maken met de non profit sector om deze aan de hand van een mooie documentaire bekender én geliefder te maken. Niet alleen lokaal, maar natuurlijk ook bij de rest van de wereld, denk hierbij aan ontwikkelingshulp. Maar, ook als je een documentaire wilt laten maken dichter bij huis sta ik voor je klaar. Daarbij zorg ik ervoor dat de film van de juiste emotie wordt voorzien. Juist dat zorgt ervoor dat de kijker geboeid en geïnteresseerd blijft. Op zijn beurt zorgt dit voor de verbinding waardoor de doelgroep meer affiniteit krijgt met jouw product of dienst.

Ons werk

Securitas

Voor Securitas verfilmde we deze energieke en spannende functie om nieuw personeel te werven.

KAW Architecten

Voor KAW Architecten hebben we een van hun meest duurzame projecten mogen verfilmen om hun doelgroep te inspireren.

Emissieloze Kas

Voor Hoogheemraadschap Delfland verfilmde we het belang van deze kas en hoe we samen de lekkage’s kunnen aanpakken.

Jouw verhaal laten verfilmen?

Wij creëren en produceren op maat gemaakte bedrijfsfilms, dynamische social media content en energieke eventfilms, speciaal ontworpen voor moderne digitale kanalen en communicatieplatformen, gericht op jouw betrokken publiek.

Testimonials.
Ons werk door hun ogen

Als filmmaker werk ik zowel zelfstandig als in samenwerking met grotere organisaties. Hierbij kun je denken aan het Liliana Fonds en diverse andere ontwikkelingsorganisaties. Daarbij zorg ik er altijd voor dat de film een ware beleving wordt. Dit doe ik aan de hand van een grondig vooronderzoek. Dit is nodig om het verhaal van een onderneming of dienst goed te kunnen vertalen naar een prachtige documentaire.

Als je een documentaire wilt laten maken sta ik dan ook graag voor je klaar. Mijn filmwerk bevat altijd de juiste ziel en beleving. Dat zorgt ervoor dat de kijker enthousiast gemaakt wordt voor het gepresenteerde. Maar, ook voor het verfilmen van boeiende verhalen tot een mooie documentaire is mijn vakgebied. Het onderwerp is daarbij niet van belang. Door mijn ruime ervaring en expertise als filmmaker weet ik altijd een pakkende film te maken die zorgt voor interesse bij de juiste doelgroep.

Neem contact op