Documentaire laten maken door Joost Pleune

Als je een documentaire wilt laten maken sta ik graag voor je klaar. Als ervaren filmmaker vertaal ik het verhaal van jouw dienst, product of bedrijf naar een prachtige documentaire. Als storymaker zorg ik altijd voor een doeltreffend resultaat. Van idee tot aan de uiteindelijke productie. Een documentaire maken heeft meer nodig dan een script alleen. Om de juiste emotie los te kunnen maken bij de kijker, moet de film vooral een beleving zijn.

Of dat nu gaat om een documentaire over jouw project of een storyfilm. Als filmmaker wil ik boeiende en inspirerende verhalen vertellen over verre oorden. Het is mijn passie om als filmmaker mensen bekend te maken met de non profit sector om deze aan de hand van een mooie documentaire bekender én geliefder te maken. Niet alleen lokaal, maar natuurlijk ook bij de rest van de wereld, denk hierbij aan ontwikkelingshulp. Maar, ook als je een documentaire wilt laten maken dichter bij huis sta ik voor je klaar.

Daarbij zorg ik ervoor dat de film van de juiste emotie wordt voorzien. Juist dat zorgt ervoor dat de kijker geboeid en geïnteresseerd blijft. Op zijn beurt zorgt dit voor de verbinding waardoor de doelgroep meer affiniteit krijgt met jouw product of dienst.

Documentaire laten maken

Als filmmaker werk ik zowel zelfstandig als in samenwerking met grotere organisaties. Hierbij kun je denken aan het Liliana Fonds en diverse andere ontwikkelingsorganisaties. Daarbij zorg ik er altijd voor dat de film een ware beleving wordt. Dit doe ik aan de hand van een grondig vooronderzoek. Dit is nodig om het verhaal van een onderneming of dienst goed te kunnen vertalen naar een prachtige documentaire.

Als je een documentaire wilt laten maken sta ik dan ook graag voor je klaar. Mijn filmwerk bevat altijd de juiste ziel en beleving. Dat zorgt ervoor dat de kijker enthousiast gemaakt wordt voor het gepresenteerde. Maar, ook voor het verfilmen van boeiende verhalen tot een mooie documentaire is mijn vakgebied. Het onderwerp is daarbij niet van belang. Door mijn ruime ervaring en expertise als filmmaker weet ik altijd een pakkende film te maken die zorgt voor interesse bij de juiste doelgroep.

Maak kennis met Joost Pleune
Documentaire maken
Documentaire laten maken


Of dat nu gaat om een bedrijfspresentatie, een documentaire over een werkwijze of een video over een dienst of film. Als je een andere soort film wilt laten maken sta ik dan ook graag voor je klaar. Daarbij mag je een persoonlijke benadering en zienswijze verwachten. Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik vertel je graag over de uitgebreide mogelijkheden als je graag een documentaire wilt laten maken.

Bel mij voor een afspraak Maak een afspraak Meer informatie? Bekijk mijn website