Videomarketing Rotterdam

Het overbrengen van een boodschap, een van de belangrijkste onderdelen voor het promoten van je bedrijf. De vraag is alleen, hoe kun je dit nu zo effectief mogelijk doen? Een van de manieren die je toe kan passen voor jouw bedrijf is het laten maken van een video. En dat is dan ook precies waar wij een rol kunnen gaan spelen. Bij ons kun je terecht voor videomarketing in Rotterdam.

Bekijk mijn werkwijze

Waarom video marketing in Rotterdam toepassen?

Videomarketing is dus een van de beste manieren om een boodschap over te brengen op de kijker. We leven in een tijd waarin iedereen al ontzettend veel reclame en andere ongein om zich heen ziet, je zult dus je best moeten doen om hieruit te springen. Bewegend beeld is altijd al een uitstekende manier geweest om de aandacht te vestigen van personen, niet voor niets dan reclames er dan ook zoveel gebruik van maken. Maar dit is niet de enige reden dat je zou moeten kiezen voor videomarketing in Rotterdam. Er zijn namelijk ook een hoop andere dingen die je kunt doen met een professionele video. Zo kun je een video voor je bruiloft laten maken, of je kunt een video toepassen om intern een bepaalde memo in de ronde te doen.

Dit zeggen anderen

Joost is een fijne videomaker om mee te werken. Heeft een no-nonsense aanpak, denkt mee over de doelgroep en doet goede en gefundeerde suggesties. Geen dertien-in-een-dozijn video maar eigen stijl en signatuur die goed aansluit bij onze wensen.

- Den Hartogh Logistics

Heel goed! Ik heb al een keer of vier een kort filmpje laten maken en Joost begrijpt elke keer wat ik wil en nodig heb. Hij weet daar een heel goede film van te maken, in een fijne sfeer van samenwerking en overleg. Door zijn kundige adviezen wordt het een professioneel resultaat en ben ik er trots op om het eindresultaat op mijn site te zetten.

- Lisette Thooft

Videomarketing Rotterdam – de plek voor een persoonlijk aanpak

Wij besteden een hoop aandacht aan uw persoonlijke situatie en wensen. Iedere video is namelijk wel anders, iedere video heeft dan ook weer een andere opzet nodig. We gaan samen met de klant om de tafel zitten om te kijken wat nu eigenlijk de bepaalde wensen zijn die je in je hoofd hebt zitten. Ons bedrijf heeft al vele projecten op onze naam staan, deze kun je allemaal terugvinden op de website. Mocht je het nu een ontzettend leuk idee vinden om ook een bedrijfsvideo te laten maken of ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van videomarketing dan staan wij natuurlijk altijd klaar om je vragen te beantwoorden. 

Bekijk mijn portfolio

Waarom kies je voor Joost Pleune Story Films?

Voor meer informatie bel: +316 44 355 640 of mail naar: info@joostpleune.nl, we helpen je met alle plezier verder. Hopelijk zien we jou snel een keer langskomen!

Stuur mij een e-mail