Videoproducties Rotterdam

Misschien moet je binnenkort een bepaalde boodschap over brengen op een groep personen. Dit is iets waar ieder bedrijf wel een keer mee te maken krijgt. De vraag is alleen hoe je dit het beste kan doen. Je moet er namelijk wel voor zorgen dat de ontvanger de boodschap luid en duidelijk te horen krijgt. Je kunt kiezen om een videoproductie te laten maken in Rotterdam, een video is namelijk een van de beste manieren om een boodschap over te brengen die blijft hangen bij de kijker.

Bekijk mijn werkwijze

Waarom kiezen voor videoproducties in Rotterdam?

Goed, het laten maken van een video is dus een van de meest efficiënte manieren om een bepaalde boodschap over te brengen. Een video is nu eenmaal een stuk aantrekkelijk voor het oog dan een of andere saaie folder. Hier zit niemand echt op te wachten. Maar wist je dat je een video ook kan gebruiken voor andere gebeurtenissen of momenten binnen het bedrijf? Kies bijvoorbeeld eens voor een video als je een internet boodschap wilt versturen. Of besluit om een video te laten maken van je trouwdag. Zo heb je altijd iets om weer naar terug te kijken.

Dit zeggen anderen

De samenwerking met Joost was heel plezierig. Joost heeft goede ideeën en is erg creatief. Ook werkte hij goed samen met team en ouders van onze school, zodat de film echt over "het hart" van de school gaat.

- Basisschool CBS de Regenboog

Dhr Pleune is een Professional in zijn vak. Hij heeft voor ons de woning gefilmt, dit voor de verkoop van de woning. We hebben vele positieve reacties op zijn clip ontvangen.

- Breuer

Videoproducties Rotterdam – samen in gesprek voor een persoonlijke video

Ik besteed een hoop aandacht aan uw persoonlijke situatie en wensen. Iedere video is namelijk wel anders, iedere video heeft dan ook weer een andere opzet nodig. Ik ga samen met de klant om de tafel zitten om te kijken wat nu eigenlijk de bepaalde wensen zijn die je in je hoofd hebt zitten. Ik heb al vele projecten op mijn naam staan, deze kun je allemaal terugvinden op de website. Bij Joost Pleune Story Films is een ding heel belangrijk, dat is persoonlijk contact met de klant. Iedere video heeft zo zijn eigen charme en uitstraling, vandaar dat ik dus samen met jou in gesprek ga om te kijken wat je nu precies in gedachten hebt voor de betreffende video. Tijdens dit gesprek zetten we even alle voorkeuren en wensen op een rijtje, hier houd ik dan rekening mee met het monteren van de video. Het eindresultaat is dan ook een filmpje wat precies aansluit bij wat u in gedachten had.

Bekijk mijn portfolio

Waarom kies je voor Joost Pleune Story Films?

Mocht je nu meer willen weten over een bedrijfsvideo laten maken of ben je gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden op het gebied van videoproductie dan staan wij natuurlijk altijd klaar voor al je vragen. Bel dus gerust naar: +316 44 355 640 of mail naar: info@joostpleune.nl om meer te weten te komen, we beantwoorden je vragen met alle plezier. Misschien zien we jouw filmpje wel terug als een van onze toekomstige projecten!

Stuur mij een e-mail