Een promotiefilm laten maken?

Een promotiefilm is een goed idee wanneer je op een krachtige en korte manier iets wilt promoten. Het is inzetbaar voor diverse doeleinden. Zo kun je een promotiefilm laten maken om aandacht te vragen voor bijvoorbeeld jouw bedrijf, product of actie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ik vertel je er graag meer over.

Gespecialiseerd in videoproductie en alles wat daarbij komt kijken

Joost Pleune Story Films is gespecialiseerd in videoproducties, hieronder vallen ook promotiefilms. Wanneer je een promotiefilm wilt laten maken, moet er over een aantal zaken worden nagedacht. Ik zorg niet alleen door de productie van de video, maar denk ook graag met je mee om de promotiefilm tot een succes te maken. Ik produceer graag storyfilms. Films die een verhaal vertellen. Een inspirerende en pakkende film geeft een identiteit aan jouw boodschap.

Maak kennis met Joost Pleune

Mijn werkwijze

In een intakegesprek bespreken we jouw ideeën en wensen en samen komen we tot een goed idee. Dit idee verwerk ik vervolgens in een storyboard en plan van aanpak, zodat je precies weet wat er staat te gebeuren. Ik ben flexibel en hanteer korte lijnen. Tijdens het proces onderhoud ik contact om dingen te overleggen of om je op de hoogte te brengen.

Wanneer je een promotiefilm wilt laten maken hoeft dit niet enkel over een product of dienst te gaan, zo kun je bijvoorbeeld bij Joost Pleune Story Films ook een video cv laten maken, een kort promotiefilmpje over jezelf waarin jezelf nog beter zichtbaar maakt.

Bekijk mijn portfolio
Promotiefilm laten maken
Promotiefilm laten maken

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Wil je meer te weten komen over de mogelijkheden van een promotiefilm? Neem dan vrijblijvend contact op via de telefoon of de mail. Ik vertel je dan alles over hoe een promotiefilm laten maken in zijn werk gaat.

Neem contact op Bel mij voor een afspraak