Een bedrijfsfilm laten maken in Rotterdam?

Met bewegend beeld zeg je zoveel meer. Wil je een uniek kijkje bieden in jouw bedrijf zonder teveel prijs te geven? Dan is een bedrijfsfilm een goed idee. Bij Joost Pleune Story Films kun je een bedrijfsfilm laten maken in Rotterdam. Ik denk graag met je mee om jouw bedrijfsverhaal om te zetten in een pakkende korte film.

Maak kennis met Joost Pleune

Waarom een bedrijfsfilm laten maken?

Een boodschap wordt versterkt door een gevoel, een beeld en sfeer. Je kunt een verhaal vertellen in woorden, maar een beeld zegt zoveel meer. Een film is aantrekkelijk om naar te kijken en blijft langer hangen waardoor de boodschap beter overkomt. Als videograaf heb ik al meerdere keren bedrijfsfilms in Rotterdam mogen maken en weet wat er allemaal bij komt kijken. Een sterk camera- en montagewerk, passende muziek, een mooie vormgeving en een goede voice-over, ik zorg ervoor dat alles klopt.

Ik luister en denk met je mee

Tijdens een intakegesprek bespreken we de mogelijkheden en hoor ik graag wat jouw eigen ideeën zijn. Waarom wil je een bedrijfsfilm laten maken in Rotterdam? Welke boodschap wil je overbrengen? Wil je de bedrijfsfilm actief gaan inzetten als marketingtool of wil je het gebruiken als impressiefilm over jouw bedrijf? Ik luister naar je en denk met je mee. Samen komen we tot een goed plan, een duidelijke storyboard en een plan van aanpak. Ik produceer graag storyfilms. Door middel van een goed verhaal, verpakt in een pakkende film, zorg je ervoor dat je kijkers vasthoudt. Een prikkelende film die jouw verhaal uitstekend weergeeft.

Bekijk mijn portfolio
Bedrijfsfilm laten maken Rotterdam
Bedrijfsfilm laten maken Rotterdam

Wat is jouw idee?

Een goede bedrijfsfilm begint bij een sterk idee. Wil jij graag een bedrijfsfilm laten maken in Rotterdam? Dan nodig ik je graag uit om kennis te maken. Je kunt mij bellen op het nummer 06-44355640 of stuur me een mail naar info@joostpleune.nl.

Meer informatie? Bekijk mijn website