Een bedrijfsfilm laten maken in Rotterdam?

Op zoek naar een bedrijfsfilm in Rotterdam?

Wij maken meer dan films;
Wij maken impact.

Met bewegend beeld zeg je zoveel meer. Wil je een uniek kijkje bieden in jouw bedrijf zonder teveel prijs te geven? Dan is een bedrijfsfilm een goed idee. Bij Joost Pleune Story Films kun je een bedrijfsfilm laten maken in Rotterdam. Ik denk graag met je mee om jouw bedrijfsverhaal om te zetten in een pakkende korte film.

Stel je vraag aan Joost

Zit je met een vraag? Of heb je behoefte aan advies? Wij helpen je graag verder.
Een boodschap wordt versterkt door een gevoel, een beeld en sfeer. Je kunt een verhaal vertellen in woorden, maar een beeld zegt zoveel meer. Een film is aantrekkelijk om naar te kijken en blijft langer hangen waardoor de boodschap beter overkomt. Als videograaf heb ik al meerdere keren bedrijfsfilms in Rotterdam mogen maken en weet wat er allemaal bij komt kijken. Een sterk camera- en montagewerk, passende muziek, een mooie vormgeving en een goede voice-over, ik zorg ervoor dat alles klopt.

Ons werk

Securitas

Voor Securitas verfilmde we deze energieke en spannende functie om nieuw personeel te werven.

KAW Architecten

Voor KAW Architecten hebben we een van hun meest duurzame projecten mogen verfilmen om hun doelgroep te inspireren.

Emissieloze Kas

Voor Hoogheemraadschap Delfland verfilmde we het belang van deze kas en hoe we samen de lekkage’s kunnen aanpakken.

Jouw verhaal laten verfilmen?

Wij creëren en produceren op maat gemaakte bedrijfsfilms, dynamische social media content en energieke eventfilms, speciaal ontworpen voor moderne digitale kanalen en communicatieplatformen, gericht op jouw betrokken publiek.

Testimonials.
Ons werk door hun ogen

Tijdens een intakegesprek bespreken we de mogelijkheden en hoor ik graag wat jouw eigen ideeën zijn. Waarom wil je een bedrijfsfilm laten maken in Rotterdam? Welke boodschap wil je overbrengen? Wil je de bedrijfsfilm actief gaan inzetten als marketingtool of wil je het gebruiken als impressiefilm over jouw bedrijf? Ik luister naar je en denk met je mee. Samen komen we tot een goed plan, een duidelijke storyboard en een plan van aanpak. Ik produceer graag storyfilms. Door middel van een goed verhaal, verpakt in een pakkende film, zorg je ervoor dat je kijkers vasthoudt. Een prikkelende film die jouw verhaal uitstekend weergeeft.

Neem contact op