Een video cv laten maken door Joost Pleune Story Films

Wanneer je aan het solliciteren bent naar een (nieuwe) baan, dan vraagt dit om een goede en professionele presentatie van jezelf. Standaard bestaat je sollicitatie uit een motivatiebrief en een curriculum vitae. Wil je er zeker van zijn dat het bedrijf waar je interesse in hebt een goed beeld van je heeft en de kans vergroten dat je op gesprek mag komen? Zet jezelf dan op video. Bij Joost Pleune Story Films kun je een video cv laten maken. Zo spring jij er straks nog beter uit!

Maak kennis met Joost Pleune

Een korte pitch over jou en jouw motivatie

Met een video cv laat je jezelf nog beter zien. Je kan op die manier je passie en enthousiasme voor het vak goed laten zien en het bedrijf heeft meteen een goed beeld van hoe je overkomt. Het is als ware een persoonlijke promotiefilm van jezelf, een korte pitch over jezelf en jouw motivatie. Een video cv is iets wat we tegenwoordig steeds vaker terugzien en een goede manier om nog beter op te vallen tussen de andere sollicitatie kandidaten.

Ik denk graag met je mee

Wanneer je een video cv wilt laten maken is het van belang om na te gaan wat je wilt uitstralen op de video. Welke boodschap wil je overbrengen? Bij wat voor bedrijf ga je solliciteren? Een video cv moet niet alleen opvallend zijn, maar ook passen bij de vacature waarop je solliciteert. Ik denk graag met je mee en geef je tips om jouw video cv eruit te laten springen.

Bekijk mijn portfolio
Video cv laten maken
Video cv laten maken

Neem contact op via de telefoon of de mail

Wil jij een persoonlijke promotiefilm laten maken? Ik vertel je graag hoe je dit het beste kan doen. Neem contact met mij op via de telefoon 06-44355640 of de mail info@joostpleune.nl.

Neem contact op