Joost Pleune Story Films, gespecialiseerd in bedrijfsfilms in Rotterdam

Met een goede bedrijfsfilm zet je jouw bedrijf op de kaart! Joost Pleune Story Films is gespecialiseerd in het produceren van bedrijfsfilms in Rotterdam. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, met een film breng je de sfeer in een bedrijf over. Je laat zien waar jouw bedrijf voor staat, zonder al te veel informatie weg te geven. Maak kennis met Joost Pleune!

Het voordeel van een bedrijfsfilm

Met een bedrijfsfilm kun je je doelgroep een uniek kijkje geven in je bedrijf. Een bedrijfsfilm kun je ter promotie inzetten of als impressiefilm. Een bedrijfsfilm is vaak kort en krachtig. Daardoor leent het zich prima om online te delen. Bijvoorbeeld op uw website of via social media kanalen. Het filmpje kan vervolgens weer verder gedeeld worden door mensen, waardoor het bereik groot is.

Over Joost Pleune Story Films

Mijn naam is Joost Pleune, het maken van films die een verhaal vertellen is mijn kracht. Storyfilms geven identiteit aan jouw boodschap. Ik vertaal jouw boodschap in beelden, op een manier die aansprekend is. Een film die mensen willen afkijken. Het productieproces van bedrijfsfilms in Rotterdam start met goed luisteren. Tijdens het eerste gesprek bespreken we het doel van de bedrijfsfilm en de mogelijkheden. Vervolgens verwerk ik mijn filmidee in een storyboard en een plan van aanpak. Wanneer je akkoord bent, start het productieproces: de opnames, de montage en de oplevering!

Bekijk mijn portfolio
Bedrijfsfilms Rotterdam
Bedrijfsfilms Rotterdam

Laten we kennismaken!

Wil je meer te weten komen over bedrijfsfilms in Rotterdam? Twijfel dan zeker niet om contact met mij op te nemen. Ik ga graag met je in gesprek wanneer je een bedrijfsfilm wilt laten maken in Rotterdam en vertel je over de mogelijkheden hiervoor. Neem contact op via de telefoon: 06-44355640 of de mail: info@joostpleune.nl.

Neem contact op Maak kennis met Joost Pleune