Storyfilm

De storyfilm vertelt de beleving. Elke beleving heeft een begin en een einde. Daartussen creëer ik het perspectief. Ik identificeer, verplaats, vertel de thema’s én essenties. Ik geef de film een ziel en deze beleving die zorgt dat de kijker zin krijgt in jouw dienst, product of bedrijf na het zien van deze storyfilm.

Een selectie van de mooiste projecten
met de beste verhalen

Brusagio de Zomer

Storyfilm

Den Hartogh

Duurzaamheid Film

ZenoZorg

Storyfilm

Brusagio de Herfst

Storyfilm

ERF357

Commercial

Securitas

Vacaturefilm

Recruitmentbureau

Korte Story

Villa La Haute Prèze

Storyfilm

Hoe creëer ik het verhaal?

Na de pressure cooker… na een wattessss? Na deze uitgebreide brainstorm vertaal ik jouw input naar een storyboard waarin ik het verhaal opbouw. Daarna schrijf ik (of de storywriter) de narratieve teksten voor de voice-over die jouw verhaal vertaalt naar de film. Samen geven we een klap op dit idee en dan kunnen we beginnen aan de uitvoering. Hierin maken we een shotlist en gaan aan de slag met de film- en voice over opnames. Vervolgens maak ik in de montage een meesterwerk van de film. Tot slot voeren we samen en met behulp van een externe testcase de laatste aanpassingen door.

 Het maken van een succesvolle film vergt zoveel tijd omdat er 3 fases moeten worden doorlopen, namelijk: het voortraject (40%) waar we het idee vormen, de opnames (20%) en het natraject (40%) waar de montage en promotie plaatsvindt.

Dit gehele proces is essentieel voor het creëren van een gevoel van verbinding met jouw bedrijf dat je toekomstige klant zal ervaren bij het bekijken van jouw film.

 

“Cinema is a matter of
what’s in the frame and what’s out.”

Martin Scorsese

Maak een afspraak

Hoe uitgebreid je de Storyfilm wilt laten vastleggen, kun je zelf bepalen.
Het hangt af van je wensen,  je budget en de manier waarop je de film wilt vormgeven.
Ben je enthousiast geworden? Laten we dan een afspraak maken.
Wil je graag meer informatie over de kosten? Stuur mij dan een mailtje wat je graag zou willen en ik zend je een offerte op. Of we gaan samen in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

0644355640 E-MAIL MIJ

Wat anderen zeggen

Met winst naar een betere wereld

Als (reis)liefhebber van de wereld draai ik een aantal keer per jaar ook filmproducties voor ontwikkelingsprojecten buiten Europa.
Dit doe ik in opdracht voor de MIVA, Autodrop, andere ontwikkelingsorganisaties of zelfstandig.
Een deel van mijn winst steek ik in het mogelijk maken van deze films over ontwikkelingsprojecten.
Graag vertel ik je er meer over op mijn andere pagina:

Ontwikkelingsprojecten