Op zoek naar een videograaf
voor jullie bruiloft in Rotterdam?

Op zoek naar een videograaf voor jullie bruiloft in Rotterdam?

Wij maken meer dan films;
Wij maken impact.

Jullie bruiloft is een bijzondere gebeurtenis in jullie leven. Een dag die je graag blijft herinneren. Zet jullie bijzondere dag op bewegend beeld, zo blijft de herinnering aan jullie huwelijksdag voor altijd bewaard. Mijn naam is Joost Pleune, ik ben graag videograaf op jullie bruiloft in Rotterdam.

Stel je vraag aan Joost

Zit je met een vraag? Of heb je behoefte aan advies? Wij helpen je graag verder.
Een historische dag die je nooit meer wilt vergeten. Een dag die helemaal is georganiseerd in jullie stijl en die kenmerkend is voor jullie liefde. Deze dag wil je vastleggen en hoe kun je dit beter doen dan op video! Een trouwfilm geeft jullie bruiloft weer, precies zoals jullie het zelf beleefd hebben. Het brengt de sfeer en de bijzondere momenten goed over, waardoor je jullie bijzondere dag als ware weer opnieuw beleefd. Een leuke video om terug te kijken na jullie bruiloft en in de toekomst.

Ons werk

Jouw verhaal laten verfilmen?

Wij creëren en produceren op maat gemaakte bedrijfsfilms, dynamische social media content en energieke eventfilms, speciaal ontworpen voor moderne digitale kanalen en communicatieplatformen, gericht op jouw betrokken publiek.

Testimonials.
Ons werk door hun ogen

Een bijzondere trouwfilm
die je graag deelt
Als videograaf in Rotterdam weet ik wat erbij komt kijken bij het produceren van een trouwfilm. Ik ben aanwezig op jullie bruiloft en leg alles vast op beeld, hierbij focus ik me extra op de bijzondere momenten, zoals het moment dat jullie je beide aan het klaarmaken zijn voor de grote dag en de ceremonie. Ik zoom in op de emoties van jullie en jullie gasten en maak bijzondere sfeerbeelden. Het eindresultaat is een prachtig filmpje die je graag deelt met elkaar en de aanwezigen op jullie bruiloft.

Neem contact op