Op zoek naar een videograaf voor jullie bruiloft in Rotterdam?

Jullie bruiloft is een bijzondere gebeurtenis in jullie leven. Een dag die je graag blijft herinneren. Zet jullie bijzondere dag op bewegend beeld, zo blijft de herinnering aan jullie huwelijksdag voor altijd bewaard. Mijn naam is Joost Pleune, ik ben graag videograaf op jullie bruiloft in Rotterdam.

Maak kennis met Joost Pleune Bekijk mijn portfolio

Jullie eigen trouwfilm

Een historische dag die je nooit meer wilt vergeten. Een dag die helemaal is georganiseerd in jullie stijl en die kenmerkend is voor jullie liefde. Deze dag wil je vastleggen en hoe kun je dit beter doen dan op video! Een trouwfilm geeft jullie bruiloft weer, precies zoals jullie het zelf beleefd hebben. Het brengt de sfeer en de bijzondere momenten goed over, waardoor je jullie bijzondere dag als ware weer opnieuw beleefd. Een leuke video om terug te kijken na jullie bruiloft en in de toekomst.

Een bijzondere trouwfilm die je graag deelt

Als videograaf in Rotterdam weet ik wat erbij komt kijken bij het produceren van een trouwfilm. Ik ben aanwezig op jullie bruiloft en leg alles vast op beeld, hierbij focus ik me extra op de bijzondere momenten, zoals het moment dat jullie je beide aan het klaarmaken zijn voor de grote dag en de ceremonie. Ik zoom in op de emoties van jullie en jullie gasten en maak bijzondere sfeerbeelden. Het eindresultaat is een prachtig filmpje die je graag deelt met elkaar en de aanwezigen op jullie bruiloft.

Bekijk mijn portfolio

Neem vrijblijvend contact op

Hoe het maken van een trouwfilm in zijn werk gaat, leg ik je graag uit in een persoonlijk gesprek. Neem hiervoor vrijblijvend contact op via de telefoon of de mail.

Bel mij voor een afspraak Neem contact op