Professionele filmproducties in Rotterdam

Als je voor jouw onderneming of bedrijf op zoek bent naar een storyfilmmaker, dan ben je bij Joost Pleune filmproducties regio Rotterdam aan het juiste adres. Ook als je graag een korte film of visuele weergave van een evenement wenst sta ik graag voor je klaar. Daarmee spreek je jouw doelgroep op een effectieve én spraakmakende manier aan.

Hoewel het gezegde ons laat geloven dat een foto meer zegt dan duizend woorden, brengt een filmproductie je veel meer voordelen. De kijker wordt getrakteerd op een echte beleving en krijgt daardoor veel meer affiniteit met jouw onderneming, product of dienst. De juiste emotie roept immers een aanzet tot actie op. En dat is nou precies wat je als ondernemer nodig hebt om succesvol te kunnen zijn. Als storyfilmmaker doe ik meer dan alleen het verzorgen van filmproducties in Rotterdam.

Bekijk mijn werkwijze

De film die ik voor je produceer is voorzien van de juiste sfeer en uitstraling. Op zijn beurt zorgt dat weer voor een beter bereik, een uitbreiding van het klantenbestand en uiteindelijk natuurlijk meer omzet. Door de veranderende technologie om ons heen zijn mensen steeds meer visueel ingesteld. De aandacht wordt dan ook veel langer vastgehouden bij het bekijken van een pakkende film of video. Daarbij maakt het niet uit of het om een dienst, een product of een organisatie gaat.

0644355640 Stuur mij een e-mail

Dit zeggen anderen

Joost heeft voor mij een video-verslag gemaakt van een event dat ik georganiseerd heb. Dat zag er uitstekend uit. Hij werkt vaker voor onze organisatie. Samenwerking is informeel en laagdrempelig.

Ik heb hem al aanbevolen bij andere partijen.

- Rogier Moed, Hogeschool Rotterdam

Joost Pleune heeft voor ons bedrijf een prachtig promotiefilmpje gemaakt wat ongelooflijk veel gedeeld en bekeken is.
We hebben hierdoor nu al veel meer boekingen en aanvragen dan het jaar ervoor.

Ook hebben we Joost leren kennen als een zeer professionele en creatieve filmer die zijn beloftes meer dan waar heeft gemaakt.

- www.brusagio.com

Joost Pleune filmproducties omgeving Rotterdam

Door mijn ruime ervaring in het vak ben ik altijd op het juiste moment op de beste plaats. Zeker als storyfilmmaker is dit een belangrijk gegeven. Door mijn creativiteit en open visie weet ik het verhaal van jouw bedrijf of product tot in detail weer te geven. Daardoor ontstaat er een storyfilm die prettig is om naar te kijken en de mensen beweegt tot het ondernemen van actie.

Bekijk mijn portfolio

Waarom kies je voor Joost Pleune Story Films?

Uiteraard worden mijn filmproducties voor de omgeving Rotterdam geheel afgestemd op de behoefte van jouw onderneming of dienst. Het proces wordt dan ook altijd voorafgegaan door een persoonlijk gesprek. Daarna verzorg ik aan de hand van een storyboard een pakkend verhaal. Ik schrijf bijpassende teksten en begin met het maken van adembenemende opnamen.

Dit intensieve proces staat altijd in het teken van gevoel en verbinding. Alleen op deze manier wordt de storyfilm een succes. Als je voor jouw onderneming, evenement of product op zoek bent naar filmproducties in Rotterdam, sta ik graag voor je klaar.

Neem vrijblijvend contact met me op om te brainstormen over de vele mogelijkheden.

Stuur mij een e-mail